ΑΝΑΓΟΜΩΣΕΙΣ ΜΕΛΑΝΙΩΝ

Η Κομνηνός Π. & Σία πραγματοποιεί αναγομώσεις σε εκτυπωτές κάθε τύπου Laser και Inkjet, πάντα με τη χρήση της τελευταίας διαθέσιμης τεχνολογίας.

Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε, αδειάζει τις παλιές ξεραμένες μελάνες, στην συνέχεια τεστάρει και έπειτα επαναγεμίζει το δοχείο.

Υποστηρίζουμε μια μεγάλη γκάμα εταιρειών όπως: HP, CANON, SAMSUNG, EPSON, OLIVETTI, BROTHER, LEXMARK. Ακόμα αναλαμβάνουμε και παντός τύπου συντήρηση εκτυπωτών, φωτοτυπικών.

Όλα τα μελανοδοχεία γεμίζονται με μέθοδο μοναδική στην Ελλάδα. Εμείς δεν χρησιμοποιούμε ούτε θαλάμους κενού αέρος και ούτε βελόνες στα μαύρα μελανοδοχεία.

 

Τι σημαίνει αυτό; Το σφουγγάρι δεν τραυματίζεται, και ούτε χαλάει το φιλμ του αέρα που υπάρχει στο μελανοδοχείο. Όλα τα μαύρα μελανοδοχεία γεμίζουν από την κεφαλή ταυτόχρονα, καθαρίζουν με επιτυχία που αγγίζει το 99%. Αυτό σημαίνει τέλεια εκτύπωση χωρίς γραμμές. Όλα τα έγχρωμα μελανοδοχεία γεμίζονται με ειδικό μηχάνημα. Ειδικοί αισθητήρες εξασφαλίζουν τέλειο γέμισμα. Το μελανοδοχείο δεν παραγεμίζεται, παίρνει ακριβώς όσα ml χρειάζεται. Έτσι μπορούμε να εξασφαλίσουμε ποιότητα εφάμιλλης του αρχικού.

 

Τέλος, έχουμε τη δυνατότητα να παραλαμβάνουμε τα άδεια σας μελλανοδοχεία (παντός τύπου) και να σας τα αποστέλλουμε αναγομωμένα στο χώρο σας.