Επιλέγοντας να καλύψετε τον εξοπλισμό σας με τη  Σύμβαση Τεχνικής Συντήρησης, εξασφαλίζετε πρόσβαση σε μια σειρά δωρεάν υπηρεσιών & παροχών, υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένων με σκοπό την μεγιστοποίηση της απόδοσης του εξοπλισμού αλλά και της δική σας παραγωγικότητας.

Mε τη σύμβαση τεχνικής κάλυψης σας παρέχουμε ανάλογα με τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείτε, δωρεάν υπηρεσίες όπως τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη, τεχνική υποστήριξη στον χώρο σας, παροχή ανταλλακτικών & αναλωσίμων, αποσκοπώντας στην εξασφάλιση διαχρονικά της καλής λειτουργίας της επένδυσης σας, σε συνδυασμό με την μέγιστη οικονομία και τον καλύτερο δυνατό επαγγελματικό προγραμματισμό για την επιχείρησή σας.
  Οι τεχνικοί μας με πολυετή εμπειρία στην συντήρηση φωτοαντιγραφικών και εκτυπωτικών μηχανημάτων, μπορούν και προσφέρουν υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και άμεση εξυπηρέτηση σε πολύ οικονομικές τιμές.

ΛΟΓΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΟΥ

  1. Συγκεκριμένο ή Προβλέψιμο κόστος συντήρησης: Τα αναλώσιμα υλικά, εκτός των συρραπτικών και του χαρτιού, συμπεριλαμβάνονται στην τιμή της υπηρεσίας.
  2. Τρόποι υποστήριξης: Για τη γρήγορη επίλυση προβλημάτων μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση τόσο στην ηλεκτρονική υποστήριξη της εταιρείας μας ή να μιλήσετε με το έμπειρο τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας.
  3. Γρήγορη επίλυση προβλημάτων: Άνω του 30% των ζητημάτων των πελατών μας επιλύονται άμεσα μέσω τηλεφώνου ή μέσω διαδικτύου.
  4. Πρόσβαση σε υποστήριξη λογισμικού: Άνω του 90% των ζητημάτων των πελατών που αφορούν λογισμικά προβλήματα επιλύονται (από απόσταση) μέσω διαδικτύου.
  5. Απεριόριστη πρόσβαση στο Διαδίκτυο ή στο Τηλεφωνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών.
  6. Άμεση εξυπηρέτηση στο χώρο του πελάτη: όταν απαιτείται η παρουσία τεχνικού για την επίλυση προβλήματος του εξοπλισμού σας, ένας από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας θα έρθει στο χώρο σας μέσα στις επόμενες 8 εργάσιμες ώρες.

Για να σας στείλουμε μία προσφορά ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας καλέστε το τμήμα τεχνικής εξυπηρέτησης στο 2541020900 ή κάντε κλικ στη φόρμα επικοινωνίας.